Hygienické zásady pri výrobe a predaji zmrzliny. /
Hygienicko-epidemiologický režim zubní a ortodontické ordinace /
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach : lahôdkarská výroba, cukrárska výroba, výroba zmrzliny a predaj v predajných automatoch /
Dutch sanitation solutions for tailormade quality of living worldwide : rural: "Do it yourself no-mix toilets" : urban: "dry toilets when water is in short supply" : high-tech: "biofuel from wastewater".
Veřejnoprávní aspekty podnikání /
Podnikanie /
Kultura v mezinárodním podnikání. /
STN EN 17169: 2021 (95 5131), Tetovacie služby. Bezpečná a hygienická prax.
Psychologie podnikání : osobnost podnikatele a rozvoj podnikatelských dovedností /
Podnikanie. /
Kategorizácia pohostinských prevádzkarní a ubytovacích zariadení s platnými hygienickými predpismi.
Nová kategorizácia ubytovacích zariadení s platnými hygienickými predpismi.
Obchodné podnikanie /
Malé a stredné podnikanie a rodinné podnikanie : osobitosti marketingu /
Medzinárodné podnikanie /
Limity cizorodých látek v potravinách, vodě a ovzduší.
Barefoot: žij naboso! : vše o chůzi naboso a v barefoot obuvi /
Psychosociální aspekty v ordinaci dentální hygienistky : praktický průvodce komunikace dentální hygienistky s pacientem /
99 inšpiratívnych podnikateľských nápadov /
Potreby mladých podnikateľov a prekážky v ich podnikaní /
Medzinárodné podnikanie z makroekonomického pohľadu /
Právo v podnikání /
Podvojné účtovníctvo pre podnikateľov 2013 : úplné znenie postupov účtovania pre podnikateľov, účtovnej závierky pre podnikateľov v podvojnom účtovníctve, výkazov vybraných údajov z účtovnej závierky, zákona o účtovníctve.
Účtovníctvo podnikateľských subjektov. I /
Tabuľky a informácie pre dane a podnikanie 2013 /
Účtovníctvo podnikateľov /
100 tipů jak začít úspěšně podnikat : [nápady a triky, které vám pomohou dostat se na vrchol] /
Prosperující podnik v regionálním kontextu /
Administration.com /
Podnikateľský mýtus : prečo väčšina malých firiem nefunguje a ako to zmeniť /
Podnik a podnikanie. Štvrtý zväzok, Interné procesy: vývojové tendencie produkčných systémov v globálnom a podnikovom rámci /
Úvahy na každý deň : zamyslenia a otázky o manažmente, podnikaní a živote /
Dictionary of business /
Podvojné účtovníctvo podnikateľov : praktická príručka doplnená a aktualizovaná k 20.3.2009 : rámcová účtovná osnova : postupy účtovania : účtovné súvzťažnosti : príklady účtovania : Zákon o účtovníctve : Zákon o sociálnom fonde /
Podnikateľský plán na založenie a prevádzkovanie malého súkromného podniku v kinematografickej oblasti /
Príručka manažéra : všetko, čo potrebujete vedieť o podnikaní a manažmente /
Východné trhy : odborný hospodársky mesačník.
Restart : průvodce podnikatelským minimalismem /
Hygienické aspekty soukromého podnikání /
Vyšetrenie zveri po ulovení ; Legislatíva platná v SR týkajúca sa zveriny : učebný text pre potreby poľovníkov /
Postupy v ošetřovatelské péči. 4, Hygienická péče, péče o lůžko, polohování pacienta /
Potenciál migrace : hranice, karantény a osudy meziválečných uprchlíků /
STN EN 12331: 2004 (51 3055), Potravinárske stroje. Mlynčeky na mäso. Bezpečnostné a hygienické požiadavky.
STN EN 12331/A1: 2006 (51 3055), Potravinárske stroje. Mlynčeky na mäso. Bezpečnostné a hygienické požiadavky. Zmena A1.
Bezpečnostní technik v podniku /
Příručka bezpečnostního technika /