Stroje a zariadenia pre 3. ročník učebného odboru 2964 2 cukrár /
Stroje a zariadenia 2 pre učebný odbor 2964 2 cukrár /
Stroje a zariadenia : pre 2. ročník učebného odboru 2964 2 cukrár /
Stroje a zariadenia 1 : pre učebný odbor 2964 2 cukrár /
Technológia pre 1. ročník učebného odboru cukrár /
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár. 2 /
Stroje a zariadenia 2 pre učebný odbor 2962 2 pekár /
Technológia pre 3. ročník učebného odboru cukrár /
Suroviny pre 1. ročník učebného odboru cukrár. 1 /
Suroviny pre 1. ročník učebného odboru cukrár. 2 /
Suroviny pre 2. ročník učebného odboru cukrár /
Stroje a zariadenia v pekárskej a cukrárskej výrobe. /
Suroviny pre 3. ročník učebného odboru cukrár /
Stroje a zariadenia 1 pre učebný odbor 2962 2 pekár /
Stroje a zariadenia 3 pre učebný odbor 2962 2 pekár /
Cukrár. : Technológia pre 2. ročník SOU učebný odbor 29-64-2 cukrár, cukrárka. /
Cukrár : technológia pre 2. ročník SOU učebný odbor 29-64-2 cukrár, cukrárka /
Cukrár : technológia pre 1. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl /
Suroviny pre 1. až 3. ročník stredných odborných učilíšť, učebný odbor cukrár, cukrárka /
Stroje a zariadenia v hutiach : učebné texty /
Die EG-Maschinenrichtlinie : praktische Anleitung zur Anwendung /
TRANSFER 2006 : využívanie nových poznatkov v strojárskej praxi : 8. medzinárodná vedecká konferencia, [Trenčín, 28.-29. september 2006]. [1. diel] /
TRANSFER 2006 : využívanie nových poznatkov v strojárskej praxi : 8. medzinárodná vedecká konferencia, [Trenčín, 28.-29. september 2006]. [2. diel]
Technológia montáží II pre 3. ročník SOU /
TRANSFER 2007 : využívanie nových poznatkov v strojárskej praxi : 9. medzinárodná vedecká konferencia /
Návody na cvičenia z predmetu zlievarenské stroje a zariadenia /
TRANSFER 2009 : využívanie nových poznatkov v strojárskej praxi : 11. medzinárodná vedecká konferencia : 17.-18. september 2009, Trenčín : [abstrakty prednášok] /
Konštrukčné prvky strojov. Spojovacie prvky, hriadele, ložiská /
Konštrukčné prvky strojov. Prevody /
Stroje a zariadenia pre 1. ročník učebného odboru 2964 2 cukrár /
Moderní strojírenství pro školu i praxi /
Biologicky odbúrateľné oleje z pohľadu ich tribologických vlastností : metódy, prístroje a interpretácia : monografia /
Odborné kreslení pro učební obor cukrář, cukrářka /
Odborné kreslenie pre 1. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl učebný odbor 29-64-2 cukrár, cukrárka /
Odborné kreslenie pre 1. a 2. ročník SOU - cukrár, cukrárka /
Tajomstvo medovníkového srdca : katalóg k výstave /
Mikrobiológia 2 pre stredné odborné školy potravinárske /
Mikrobiológia 1 pre stredné odborné školy potravinárske /
História slovenského pekárstva /
Mikrobiológia pre stredné odborné školy potravinárske. 2 /
Vyznáme sa v E-čkach /
Chlieb náš každodenný /
Zborník receptúr pekárenských výrobkov : staré technológie výroby : recepty používané v minulom storočí : recepty dodávateľov prípravkov : umelecké pekárske a cukrárske diela : torty a výrobky z karamelu /
Slovensko-nemecký nemecko-slovenský stručný slovník pekárskych a cukrárskych výrazov. /
Technológia cukrárskej výroby. /
Biochémia : učebnica pre stredné odborné školy chemického a potravinárskeho zamerania /
Kontrola kvality potravín /
Ročenka lyžiarskej turistiky 1989 /