Stroje a zariadenia pre 3. ročník učebného odboru 2964 2 cukrár /
Stroje a zariadenia pre 1. ročník učebného odboru 2964 2 cukrár /
Technológia pre 3. ročník učebného odboru cukrár /
Technológia pre 2. ročník učebného odboru cukrár. 2 /
Cukrár. : Technológia pre 3. ročník SOU učebný odbor 29-64-2 cukrár, cukrárka. /
Cukrár. : Technológia pre 2. ročník SOU učebný odbor 29-64-2 cukrár, cukrárka. /
Cukrár. : Technológia pre 1. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl. /
Stroje a zariadenia 2 pre učebný odbor 2964 2 cukrár /
Cukrár. /
Stroje a zariadenia : pre 2. ročník učebného odboru 2964 2 cukrár /
Nové receptúry cukrárskych polovýrobkov a výrobkov. : Cestá - hmoty. Šľahané hmoty - korpusy. Plnky. Polevy. Modelovacie hmoty. Upravené výrobky a prísady. Výrobky... /
Stroje a zariadenia 1 : pre učebný odbor 2964 2 cukrár /
Zborník receptúr pekárenských výrobkov : staré technológie výroby : recepty používané v minulom storočí : recepty dodávateľov prípravkov : umelecké pekárske a cukrárske diela : torty a výrobky z karamelu /
Suroviny pre 1. ročník učebného odboru cukrár. 1 /
Suroviny pre 1. ročník učebného odboru cukrár. 2 /
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach : lahôdkarská výroba, cukrárska výroba, výroba zmrzliny a predaj v predajných automatoch /
Sladké sviatky : jedinečné recepty, ktoré ešte nemáte!
Suroviny pre 3. ročník učebného odboru cukrár /
Technológia pre 1. ročník učebného odboru cukrár /
Tradičné dezerty : zdravo a chutne /
Sladké dárky /
Dezerty a cukrovinky : zlatá kniha Mary Berryovej : [vyše 200 názorných receptov na každú príležitosť] /
Úroveň : závodný časopis n.p. Stollwerck.
Sladká kuchárka : -a niečo malé k pivu a vínu. /
Dezerty a cukrovinky : Vyše 200 názorných receptov na každú príležitosť /
Zdravé domáce sladkosti (nielen pre deti) : ako si doma spraviť cukríky, lízanky, čokoládky a keksíky ... rýchlo a zdravo /
Tovaroznalectvo pre 4. ročník študijného odboru potravinárstvo /
Tovaroznalectvo : pre 3. ročník študijného odboru potravinárstvo /
Tovaroznalectvo : pre 4. ročník študijného odboru potravinárstvo /
Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych /
Suroviny pre 2. ročník učebného odboru pekár /
Suroviny pre 3. ročník učebného odboru pekár /
Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych. /
Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych. /
Technológia pre 3. ročník SPŠ potravinárskych. /
Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /
Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /
Suroviny pre 1. ročník učebného odboru pekár. 1. časť /
Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 2 /
Suroviny pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2. časť /
Tovaroznalectvo pre 3. ročník študijného odboru potravinárstvo /
Suroviny : pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2. časť /
Suroviny : pre 1. ročník učebného odboru pekár. 1. časť /