Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Mäsové a špeciálne konzervované produkty :
Search for more channels:

Similar Items: Mäsové a špeciálne konzervované produkty :

Kozie a ovčie produkty. /

Včelie produkty /

Včelí produkty mýtů zbavené : med, vosk, pyl, mateří kašička, propolis, včelí jed /

STN ISO 1523: 1997, [neplatná] (67 0603) Náterové látky, ropa a podobné výrobky. Stanovenie bodu vzplanutia. Rovnovážna metóda s použitím uzavretého téglika.

STN EN ISO 12185: 2025 (65 6012), Ropa, ropné výrobky a príbuzné výrobky. Stanovenie hustoty. Laboratórny hustomer s oscilačným U-trubicovým snímačom (ISO 12185: 2024).

Merchandising a event marketing pre produkty pôdohospodárstva /

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Produkt a kvalita : praktikum /

STN EN 12662-1: 2025 (65 6011), Kvapalné ropné výrobky. Stanovenie celkových nečistôt Časť 1 Stredné destiláty a motorová nafta

STN EN 12662-2: 2025 (65 6011), Kvapalné ropné výrobky. Stanovenie celkových nečistôt Časť 2 Metylestery mastných kyselín

Mäsové jedlá /

Apiterapia : liečenie včelími produktmi /

Liečenie včelími produktmi /

Tovaroznalectvo. II, Nepotravinárske produkty /

Učebné texty pre odbor: Komplexné využitie produktov lesa. 2. roč. /

Chemické experimenty s vybranými produktami z obchodu /

Environmentálna produktová politika. /

Trhové vzťahy v potravinovej vertikále živočíšnych produktov : [vedecká monografia] /

Kladné externality a verejný tovar produkovaný poľnohospodárstvom. /

Dizajn produktov /

Topic: mäsové produkty

Mäsové a špeciálne konzervované produkty : učebné texty pre všetky formy vzdelávania /

Topic: konzervované produkty

Mäsové a špeciálne konzervované produkty : učebné texty pre všetky formy vzdelávania /

Author: Horčin, Vojtech

Mäsové a špeciálne konzervované produkty : učebné texty pre všetky formy vzdelávania /

Sensory analysis of food /

Technológia spracovania ovocia a zeleniny /

Author: Brindza, Peter

Mäsové a špeciálne konzervované produkty : učebné texty pre všetky formy vzdelávania /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs