Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Mäsové a špeciálne konzervované produkty :
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Mäsové a špeciálne konzervované produkty :

Kozie a ovčie produkty. /

Včelie produkty /

Včelí produkty mýtů zbavené : med, vosk, pyl, mateří kašička, propolis, včelí jed /

STN ISO 1523: 1997, [neplatná] (67 0603) Náterové látky, ropa a podobné výrobky. Stanovenie bodu vzplanutia. Rovnovážna metóda s použitím uzavretého téglika.

STN EN ISO 12185: 2025 (65 6012), Ropa, ropné výrobky a príbuzné výrobky. Stanovenie hustoty. Laboratórny hustomer s oscilačným U-trubicovým snímačom (ISO 12185: 2024).

Merchandising a event marketing pre produkty pôdohospodárstva /

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Produkt a kvalita : praktikum /

STN EN 12662-1: 2025 (65 6011), Kvapalné ropné výrobky. Stanovenie celkových nečistôt Časť 1 Stredné destiláty a motorová nafta

STN EN 12662-2: 2025 (65 6011), Kvapalné ropné výrobky. Stanovenie celkových nečistôt Časť 2 Metylestery mastných kyselín

Mäsové jedlá /

Apiterapia : liečenie včelími produktmi /

Liečenie včelími produktmi /

Tovaroznalectvo. II, Nepotravinárske produkty /

Učebné texty pre odbor: Komplexné využitie produktov lesa. 2. roč. /

Chemické experimenty s vybranými produktami z obchodu /

Environmentálna produktová politika. /

Trhové vzťahy v potravinovej vertikále živočíšnych produktov : [vedecká monografia] /

Kladné externality a verejný tovar produkovaný poľnohospodárstvom. /

Dizajn produktov /

Téma: mäsové produkty

Mäsové a špeciálne konzervované produkty : učebné texty pre všetky formy vzdelávania /

Téma: konzervované produkty

Mäsové a špeciálne konzervované produkty : učebné texty pre všetky formy vzdelávania /

Autor: Horčin, Vojtech

Mäsové a špeciálne konzervované produkty : učebné texty pre všetky formy vzdelávania /

Sensory analysis of food /

Technológia spracovania ovocia a zeleniny /

Autor: Brindza, Peter

Mäsové a špeciálne konzervované produkty : učebné texty pre všetky formy vzdelávania /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky