Mikrobiológia potravín /
Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /
Laboratórium z mikrobiológie potravín : skriptá na cvičenia /
Špeciálna mikrobiológia. /
Mikrobiológia. 1. časť /
Mikrobiológia. 2. časť /
Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /
Chémia potravín /
Mikrobiológia /
Vláknité mikromycety(plísně), mykotoxiny a zdraví člověka /
Experimenty v chemickom a potravinárskom laboratóriu /
Chemie potravin /
Všeobecná mikrobiológia /
Environmentálna mikrobiológia /
Mikrobiológia. /
Mykotoxíny /
Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /
STN EN ISO 22174: 2025 (56 0110), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Polymerázová reťazová reakcia (PCR) na dôkaz a kvantifikáciu mikroorganizmov. Všeobecné požiadavky a definície (ISO 22174: 2024).
Mykocenóza pšenice /
Úvod do potravinárskej mykológie : kĺúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb /
Metódy mikrobiologického skúšania potravín /
Mykológia /
Obrazový atlas mikroskopických vláknitých húb /
Introduction to food mycology /
Strojové dojenie kráv a kvalita mlieka /