Hygiene in food processing /
Správna výrobná prax v potravinárskom priemysle a službách a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP). /
Freeze-drying for the food industries. /
Przemysl spozywczy.
Higiénia a hütöiparban és a konzerviparban /
Food animal pathology and meat hygiene /
Automatic control of food and biological processes. /
Food industry and the environment. : Practical issues and cost implications. /
Food city /
Sensory analysis of food /
Sanitácia v potravinárstve /
Meat hygiene and technology. /
Kvalita potravin.
Green food : an A-to-Z guide /
Magnetic resonance in food science. /
25 let socialistického potravinářského průmyslu : [jubilejní sborník] /
Financial analysis focused on the food industry /
Dlhodobá stratégia udržateľnosti rozvoja slovenského potravinárskeho priemyslu a výhľad spotreby potravín /
Czechoslovak bibliography on general and environmental hygiene, hygiene of children, adolescents, and food hygiene.
Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /
Food sciences & business studies : global - regional - local approach : Visegrad fund /
Untersuchungen zur Prozeßstabilität von Methanfermentationen bei kurzzeitigen Substratstörungen und zur Verwertung biogen-organischer Feststoffe durch anaerobe thermophille Hydrolyse und Versäuerung /
Vplyv reformy SPP a rokovaní WTO na zahraničný agropotravinársky obchod /
Falšovatelia jedla : čo nám potravinárske koncerny klamú do tanierov /
Élelmezési iparok. II., Technológia /
Bulletin Slovenskej poľnohospodárskej akadémie Výskumného ústavu potravinárskeho priemyslu.
Standart : standing for the art of coffee.
Nevíte, co jíte : jak vás klame potravinářský průmysl /
Trebišovský potravinár : orgán ZO KSS, ZV ROH a podnikového riaditeľstva pri Potravinárskom kombináte, n. p. v Trebišove.
Handbook of hygiene control in the food industry /
Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /
Stavba výrobných liniek v potravinárskom priemysle /
Bezpečnosť a hygiena potravín /
Bezpečnosť a kontrola potravín /
Hygiena potravín /
Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /
Laboratórne analýzy z hygieny potravín /
Všeobecná hygiena potravín /
Nakupujte hlavou, varte srdcom /
Hygienické minimum pro pracovníky v konzervárnách /
Selén ako biogénny prvok /
Výživou ke zdraví /
Health safety aspects of foodstuffs /
STN EN 1388-1: 2001 (72 5530), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Kremičitanové povrchy Časť 1 Stanovenie uvoľňovania olova a kadmia z keramických výrobkov
STN EN 1388-2: 2001 (72 5530), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Kremičitanové povrchy Časť 2 Stanovenie uvoľňovania olova a kadmia z kremičitanových povrchov s výnimkou keramických výrobkov
Hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - repetitórium /
Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /
Senzometrika a IT v potravinárstve : návody na cvičenia PBL /
Zdravotná bezpečnosť potravín /
Súbor aproximačných nariadení vlády pre oblasť živočíšnych produktov. Doplnok č. 1
Potravinový kódex: Hlbokozmrazené potraviny a zmrazené potraviny. Potraviny ošetrené ionizujúcim žiarením. Zásady správnej hygienickej praxe