Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Bowes and Church`s food values of portions commonly used. /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Bowes and Church`s food values of portions commonly used. /

Biological reference materials. : Availability, uses, and need for validation of nutrient measurement. /

Výživná hodnota krmív. I. časť /

Výživná hodnota krmív. 2. časť /

Potreba živín a výživná hodnota krmív pre hydinu = Nutrient requirements and nutritive value of feeds for poultry /

Hodnotenie surovín živočíšneho pôvodu. /

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu. /

Land - something of value. Part 1., Price and market issues. /

Land - something of value. Part 2., Tax and policy issues. /

Potraviny a výživa. II /

Super potraviny /

Potraviny a výživa. I /

Potraviny a výživa. I /

Potraviny a výživa. II /

Potraviny a výživa. II /

Potraviny a výživa. I /

Potraviny a výživa I. /

Potraviny a výživa. I /

Potravinová a nutričná gramotnosť. 3. diel /

Potravinová a nutričná gramotnosť. 2. diel /

Potravinová a nutričná gramotnosť. 1. diel /

Autor: Pennington, Jean A.T

Bowes and Church`s food values of portions commonly used. /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky