Handbook of hygiene control in the food industry /
Food industry and the environment. : Practical issues and cost implications. /
Food city /
Fundamentals of freeze-drying /
Automatic control of food and biological processes. /
Green food : an A-to-Z guide /
Magnetic resonance in food science. /
25 let socialistického potravinářského průmyslu : [jubilejní sborník] /
Financial analysis focused on the food industry /
Przemysl spozywczy.
Élelmezési iparok. II., Technológia /
Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM. /
Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /
Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /
Základy potravinárskych technológií : spracovanie rastlinných a živočíšnych surovín, cereálne a fermentačné technológie, uchovávanie, hygiena a ekológia potravín /
Stavba výrobných liniek v potravinárskom priemysle /
Food sciences & business studies : global - regional - local approach : Visegrad fund /
Der Nahrungs- und Genussmittelsektor in Estland.
Návrh reštrukturalizácie potravinárskeho priemyslu podľa jednotlivých odvetví. /
Sanitácia v potravinárstve /
Freeze-drying for the food industries. /