Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Cook-chill catering: technology and management. /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Cook-chill catering: technology and management. /

Slovak cooking /

Babičkina kuchyňa /

Tradičná kuchárka moderne /

Recepty šéfkuchára z kaštieľa /

Varíme aj bez skúseností /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia 2 pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Umenie sovietskej kuchyne : [spomienky na jedlo a túženie] /

Z hrnca do rozprávky /

Děti v kuchyni /

Nie som žiadna bábovka /

Cooking up a storm : [the teen survival cookbook] /

Country cooking. : Recipes for traditional country fare.

Najlepšia gazdinka : mesačník pre každú správnu gazdinku.

Basic cooking. : Všetko, čo treba na dobré a rýchle varenie. /

Vysoká škola varenia. : Stovky receptov, vyše 1000 farebných fotografií. /

Autor: Light, Nicholas

Cook-chill catering: technology and management. /

Autor: Walker, Anne

Cook-chill catering: technology and management. /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky