Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Developments in meat science 5. /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Developments in meat science 5. /

Potravinový kódex. : Mäsové výrobky a jedlé tuky živočíšneho pôvodu, mäso jatočných zvierat, zverina.

Konzervujeme mäso a mäsové výrobky /

Maso a masné výrobky /

The river cottage meat book /

Meat science /

Meat hygiene and technology. /

Mäso a divina /

Food animal pathology and meat hygiene /

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Pigs raised for meat. : Situation and outlook report. March 1998. /

Pigs raised for meat. : Situation and outlook report (september 1996). /

Pigs raised for meat. : Situation and Outlook Report (April 1997). /

Meat and meat products : factors affecting quality control /

Mäsové jedlá /

To je mäso! : bravčové, hovädzie a mleté mäsové špeciality : 44 receptov /

Babičkine jedlá z mäsa /

Tokáne a ragú : [s fotopostupom] /

Jedlá z hlineného hrnca : [s fotopostupom] /

Kotlíkové jedlá : [s fotopostupom] /

Chutné jedlá z mäsa : 99 receptov, 33 farebných fotografií /

Autor: Lawrie, Ralston

Developments in meat science 5. /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky