Vražedný cholesterol. /
Cholesterol. : Riziko srdcovo-cievnych ochorení. /
Cholesterol : čo je dobre vedieť /
Znáš svůj cholesterol? /
Ako dostať cholesterol pod kontrolu /
Cholesterol : prirodzená regulácia hodnôt krvného tuku /
Cholesterol : přirozená regulace hodnot krevního tuku /
Cholesterol a ateroskleróza, léčba dyslipidémií /
Cholesterol a ateroskleróza. : Léčba hyperlipidémií. /
Ako zvládnuť cholesterol /
Diéta pri zvýšenom cholesterole a iných poruchách metabolizmu tukov : odporúčania lekára - vzorové jedálničky - recepty /
Sebestačnosť v potravinách. : Porovnanie Slovenska s vybranými krajinami Európy a sveta. /
Dvojmesačná proticholesterolová kúra. : Účinná cesta, ako dostať pod kontrolu hladinu cholesterolu. /
Náuka o potravinách /
Náuka o potravinách pre 1. ročník hotelových akadémií /
Kalórie a tuky v potravinách. : Tabuľkový prehľad potravín. /
Éčka v potravinách : metodická príručka pre učiteľov chémie : porozumieť, skúmať, experimentovať /
Antioxidanty a oxidačné zmeny tukov v potravinách /
Náuka o potravinách pre 1. ročník hotelových akadémií. /
Požívatinové tabuľky. : 3. Potravinové suroviny a pokrmy pre vegetariánske stravovanie. /
Cholesterol v potravinách. /