Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Manuals of food quality control 10. :
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Manuals of food quality control 10. :

Manual of food quality control 6. : Food for export.

Mycotoxins in dairy products. /

Quality and stability of frozen foods : time-temperature tolerance and its significance /

Mykotoxíny /

Otravy hubami /

Vláknité mikromycety(plísně), mykotoxiny a zdraví člověka /

Sensory analysis of food /

My first book about food : [with over 120 stickers] /

Fytotoxíny a Mykotoxíny fytopatogénnych húb /

Agro-food-gastro 2005 : commercial directory

Rheological characterisation of gels and foams for food. /

Developments in food proteins 7. /

Understanding and measuring the shelf-life of food /

Food in ESD /

Introduction to food mycology /

Food animal pathology and meat hygiene /

Total quality control /

Introduction to quality control /

Workshop on Food and Nutrition : proceedings of a workshop on agricultural potentiality directed by nutritional needs, June 5-9, 1978, Martonvásár /

Statistical quality control /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky