Francúzština pre samoukov. /
Francúzština pre samoukov 2. /
Francúzština pre samoukov 3. /
Francúzština pre samoukov 4. /
Francúzština pre samoukov 5. /
Francúzština pre samoukov /
Francúzština pre samoukov.
Francúzština 4 pre 6. ročník základných škôl /
Francouzština pro začátečníky. /
Francúzska konverzácia. /
Francúzština na cesty. /
Francúzština pre samoukov / CD 1
Francúzština pre samoukov / CD 2
Francúžština pre samoukov /
Francúzština pre samoukov 1. /
Žákovský sešit. : Francouzština pro začátečníky. /
STN ISO 1839: 2002 (58 0115), Čaj. Odber vzoriek.
STN ISO 11027: 2002 (58 0561), Korenie a oleorezíny korenia. Stanovenie obsahu piperínu. Metóda vysokoúčinnej kvapalínovej chromatografie.
STN ISO 7543-2: 2002 (58 0562), Čili papriky a oleorezíny čili paprík. Stanovenie celkového obsahu kapsaicínoidov Časť 2 Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie
STN ISO 1572: 2002 (58 1305), Čaj. Príprava mletej vzorky so známym obsahom sušiny.
STN ISO 9768: 2002 (58 1306), Čaj. Stanovenie vodného extraktu.
STN ISO 1576: 2002 (58 1307), Čaj. Stanovenie popola rozpustného vo vode a popola nerozpustného vo vode.
STN ISO 1578: 2002 (58 1308), Čaj. Stanovenie alkality popola rozpustného vo vode.
STN ISO 1573: 2002 (58 1310), Čaj. Stanovenie straty hmotnosti pri teplote 103 °C.
STN ISO 7516: 2002 (58 1341), Instantný čaj v pevnom stave. Odber vzoriek.
STN ISO 6770: 2002 (58 1342), Instantný čaj. Stanovenie objemovej hustoty voľne sypaného a straseného čaju.
Francouzština pro právníky : dočasná vysokoškolská učebnice. 1. sv. /
Francouzština pro právníky : dočasná vysokoškolská učebnice. 2. sv. /
Francouzština pro posluchače knihovnictví a informatiky /
Materiály k francouzské konverzaci /
Francouzská čítanka a cvičebnice /