Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Francúzština pre samoukov 4. /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Francúzština pre samoukov 4. /

Francúzština pre samoukov. /

Francúzština pre samoukov. /

Francúzština pre samoukov 1. /

Francúzština pre samoukov 2. /

Francúzština pre samoukov 3. /

Francúzština pre samoukov 5. /

Francúzština pre samoukov /

Francúzština pre samoukov /

Francúzština pre samoukov /

Francúzština pre samoukov.

Francúzština 4 pre 6. ročník základných škôl /

Francouzština pro začátečníky. /

Francúzska konverzácia. /

Francúzština na cesty. /

Francúzština pre samoukov /

Francúzština pre samoukov /

Francúzština pre samoukov / CD 1

Francúzština pre samoukov / CD 2

Francúzština pre samoukov /

Francúžština pre samoukov /

Autor: Pravdová, Marie

Francúzština pre samoukov 1. /

Francúzština pre samoukov 2. /

Francúzština pre samoukov 3. /

Francúzština pre samoukov 4. /

Francúzština pre samoukov 5. /

Francúzska konverzácia. /

Francúzština pre samoukov. /

Francouzština pro začátečníky. /

Žákovský sešit. : Francouzština pro začátečníky. /

Francúzština pre samoukov. /

STN ISO 1839: 2002 (58 0115), Čaj. Odber vzoriek.

STN ISO 11027: 2002 (58 0561), Korenie a oleorezíny korenia. Stanovenie obsahu piperínu. Metóda vysokoúčinnej kvapalínovej chromatografie.

STN ISO 7543-2: 2002 (58 0562), Čili papriky a oleorezíny čili paprík. Stanovenie celkového obsahu kapsaicínoidov Časť 2 Metóda vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie

STN ISO 1572: 2002 (58 1305), Čaj. Príprava mletej vzorky so známym obsahom sušiny.

STN ISO 9768: 2002 (58 1306), Čaj. Stanovenie vodného extraktu.

STN ISO 1576: 2002 (58 1307), Čaj. Stanovenie popola rozpustného vo vode a popola nerozpustného vo vode.

STN ISO 1578: 2002 (58 1308), Čaj. Stanovenie alkality popola rozpustného vo vode.

STN ISO 1573: 2002 (58 1310), Čaj. Stanovenie straty hmotnosti pri teplote 103 °C.

STN ISO 7516: 2002 (58 1341), Instantný čaj v pevnom stave. Odber vzoriek.

STN ISO 6770: 2002 (58 1342), Instantný čaj. Stanovenie objemovej hustoty voľne sypaného a straseného čaju.

Autor: Pravda, Miroslav

Francouzština pro právníky : dočasná vysokoškolská učebnice. 1. sv. /

Francouzština pro právníky : dočasná vysokoškolská učebnice. 2. sv. /

Francúzština pre samoukov 1. /

Francúzština pre samoukov 2. /

Francúzština pre samoukov 3. /

Francúzština pre samoukov 4. /

Francúzština pre samoukov 5. /

Francúzska konverzácia. /

Francúzština pre samoukov. /

Francúzština pre samoukov. /

Francúzština pre samoukov /

Francouzština pro posluchače knihovnictví a informatiky /

Materiály k francouzské konverzaci /

Francouzská čítanka a cvičebnice /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky