Náuka o potravinách pre 1. ročník hotelových akadémií /
Náuka o potravinách /
Hospodárska náuka. /
Náuka o materiáli 1 pre 2. ročník SPŠ strojníckych. /
Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník hotelových akadémií. /
Náuka o spoločnosti. : Príprava na maturity a prijímacie skúšky na vysoké školy. /
Učebné texty z právnej náuky pre 3. ročník obchodných akadémií. /
Geografia cestovného ruchu pre 4. ročník hotelových akadémií. /
Geografia cestovného ruchu pre 3. ročník hotelových akadémií. /
Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník hotelových akadémií. /
Zdravotné náuky pre 1. ročník študijného odboru sociálno-právna činnosť. /
Hotelový a gastronomický manažment pre 4. ročník hotelových akadémií. /
Právna náuka pre obchodné a hotelové akadémie. /
Náuka o materiáli 1. /
Hudobná náuka pre 1. ročník základných umeleckých škôl. /
Potraviny a výživa. II /
Tekvica na našom stole /
Potraviny a výživa. I /
Náuka o potravinách pre 1. ročník hotelových akadémií. /
Pochutiny a nápoje pre stredné odborné učilištia /
Potraviny a výživa I. /
Mak na našom stole /