Intenzívnejšie v činnosti prevádzkových jednotiek spoločného stravovania. : Zborník.
Budúcnosť systémov spoločného stravovania - Hľadanie optimálnych ciest a námety na budúci efektívny rozvoj. : Zborník prednášok. Nitra 9.4.1997.
Stav a efektívny rozvoj systémov spoločného stravovania - námety pre hospodársku prax i teóriu. : Zborník prednášok z 25. konferencie, Tatranská Lomnica, 5.-6.12.2000.
Inovácie v systémoch spoločného stravovania - nové prístupy a námety pre hospodársku prax. : Zborník prednášok z konferencie, Tatranská Lomnica, 7.-8.12.1999.
Nemčina pre odbory spoločného stravovania. /
Povolania v oblasti obchodu a spoločného stravovania. /
Správna výrobná prax v zariadení spoločného stravovania. /
Angličtina pre prevádzku hotelov a spoločného stravovania. /
Rozvoj podnikateľských aktivít v spoločnom stravovaní. : Aktuálne problémy a cesty ich riešenia. Zborník prednášok.
Príručka správnej výrobnej praxe pre zariadenia spoločného stravovania /
Materiálno-technická základňa cestovného ruchu a spoločného stravovania. : Praktikum. /
Podklady pre zavedenie HACCP v zariadeniach spoločného stravovania. 668.-Sk /
Hygiena výživy a stravovania /
Remarkable service : a guide ti winning and keeping customers for servers, managers, and restaurant owners. /
Nemčina pre odbory spoločného stravovania /
STN EN 203-1+A1: 2025 (06 1901), Spotrebiče na plynné palivá pre prevádzky spoločného stravovania Časť 1 Všeobecné bezpečnostné požiadavky
STN EN 203-2-2+A1: 2025 (06 1901), Spotrebiče na plynné palivá pre prevádzky spoločného stravovania Časť 2-2 Osobitné požiadavky. Rúry
STN EN 203-2-4+A1: 2025 (06 1901), Spotrebiče na plynné palivá pre prevádzky spoločného stravovania Časť 2-4 Osobitné požiadavky. Fritézy
STN EN 203-1: 2022 (06 1901), Spotrebiče na plynné palivá pre prevádzky spoločného stravovania Časť 1 Všeobecné bezpečnostné požiadavky