Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní. : Moderná príručka receptúr typických pre slovenskú a medzinárodnú kuchyňu. /
Receptúry studených pokrmov. : Praktická príručka pre spoločné stravovanie a domácnosti. /
Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkarských výrobkov. : Aspiky. Ochutené maslá. Majonézy. Drezingy a nálevy. Omáčky. Cestá. Faše krémy, peny... /
Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní : moderná príručka receptúr typických pre slovenskú a medzinárodnú kuchyňu /
Nové receptúry cukrárskych polovýrobkov a výrobkov. : Cestá - hmoty. Šľahané hmoty - korpusy. Plnky. Polevy. Modelovacie hmoty. Upravené výrobky a prísady. Výrobky... /
Receptúry diétnych pokrmov /
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach II. diel
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach I. diel
Receptury s technologickými postupy.
Receptúry jedál pre spoločné stravovanie /
Zázrak jménem propolis. : Léčení propolisem a jinými včelími produkty. /
Receptúry teplých pokrmov /
Technológia prípravy pokrmov : pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Svet gastronómie : príručka, ktorú hľadáš /
Praescriptiones magistrales /
Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník hotelových akadémií. /
Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník hotelových akadémií. /
Mladá kuchárka. /
Receptúrna propedeutika. /
Receptúrna propedeutika : učebnica pre lekárske fakulty /
Receptury polotovarů pokrmů /
Receptúry polotovarů /
Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní z medzinárodnej gastronómie. /
Technológia pre 1. ročník stredných odborných učilíšť učebný odbor kuchár-čašník. /
Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia /
Rostoucí úloha marxismu-leninismu a ideologický boj /.