Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Konzervovanie. /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Konzervovanie. /

Konzervovanie /

Skladovanie a konzervovanie zemiakov /

Konzervujeme jednoducho a dobre. /

Konzervujeme ovoce, zeleninu a maso v domácnosti. /

Konzervujeme ovocie, zeleninu a mäso v domácnosti. /

Konzervujeme jednoducho a dobre. /

Konzervujeme jednoducho a dobre. /

Konzervujeme jednoducho a dobre /

Konzervování archeologických nálezů /

Restaurování a konzervování archiválií a knih. /

Konzervovanie objemových krmív. : Zborník referátov z 9. medzinárodného sympózia... Nitra, 6.-8.9.1999. /

Domašnjaja kladovaja /

Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka /

Domáce marmelády a zaváraniny : [tradičné domáce recepty] /

Domáce dobroty : z prírodných ingrediencií : zaváranie, sušenie, nakladanie, darčekové balenie /

Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby /

153 zaváranín a mäsových jedál sestry Anastázie /

Babiččina spižírna nad zlato /

Konzervujeme zdravo /

Jak uchovávat potraviny : zavařujeme, zmrazujeme, sušíme, nakládáme : rady pro správné skladování a konzervaci potravin /

Autor: Schwartz, Oded

Konzervovanie /

Konzervovanie. /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky