Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Technológie spracovania cereálií. /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Technológie spracovania cereálií. /

Technológia spracovania cereálií /

Technológia spracovania dreva 2. Časť 2., Technológia aglomerovaných materiálov. /

Technológia prvostupňového spracovania dreva : [vysokoškolská učebnica] /

Technológie spracovania okopanín, olejnín a špeciálnych plodín /

Technológia spracovania dreva 2. Časť: Lepidlá a pomocné látky. /

Technológia spracovania dreva 2. : Metódy zisťovania fyzikálnych, mechanických a technologických vlastností dýh a preglejovaných materiálov. Návody na cvičenia. /

Materiál a technológia. : Drevo. /

Technológia spracovania dreva a využitie dreva v komplexnom interiéri. : Medzinárodná vedecká konferencia Les - drevo - životné prostredie `97, 8.-11.9.1997. Sekcia č. 6. Zborník. /

Teória a technika spracovania dreva. /

Technológie spracovania a kódovania rečových signálov /

Technologie 1. /

Špeciálna rastlinná výroba. : Obilniny. /

Špeciálna rastlinná výroba - obilniny. /

Základy strojírenské technologie. /

Nové materiály a technológie ich spracovania /

Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /

Technologie dopravy 1. /

Teória a technika spracovania dreva : návody na cvičenia /

Tepelné procesy v technológiách spracovania dreva /

Úvod do databázové technologie. /

Autor: Muchová, Zdenka

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Výroba zdravotne neškodných potravín. : Učebné texty pre dištančné štúdium a ostatné formy vzdelávania. /

Hodnotenie a využitie rastlinných produktov. /

Možnosti ovplyvňovania kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. /

Technológie spracovania cereálií. /

Autor: Frančáková, Helena

  • Autor: Bojňanská, Tatiana

Študijná príručka 2009-2010 /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Študijná príručka 2012/2013 /

Študijná príručka 2013-2014 : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre /

Voda, úprava a použitie vo výžive ľudí /

Význam dormancie jačmeňa sladovníckeho na kvalitatívne parametre sladu : (monografia) /

Študijná príručka 2010/2011 /

Študijná príručka 2011/2012 /

Agronomická fakulta. : Študijná príručka 1997/98. /

Hodnotenie a využitie rastlinných produktov. /

Študijný program 1999/2000. : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre - Agronomická fakulta. /

Študijný program 2000/2001. : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre - Agronomická fakulta. /

Požiadavky na kvalitu rastlinných produktov pri nákupe. /

Študijná príručka 2014/2015 : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva ; [zostavili: Ján Tomáš, Helena Frančáková].

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Sladovníctvo a pivovarníctvo /

Sladovníctvo a pivovarníctvo /

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Študijná príručka 2007-2008 /

Študijná príručka 2008-09 /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky