Jatočníctvo /
Hodnotenie surovín živočíšneho pôvodu. /
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu. /
Geodézia a fotogrametria. : (Návody na cvičenia). /
Manažment. : Vybrané state. /
Športová antropomotorika. /
Technológia mäsa. II., (Spracovanie mäsa) /
Bioelektronika. /
Fyzika. : Príklady a úlohy. /
Nekovové konštrukčné materiály - časť plasty. /
Didaktika pre stredoškolských a vysokoškolských učiteľov. /
Úvod do logiky. /
Audítorstvo. /
Geomorfológia. /
Misiológia 3. : Cesty misijnej činnosti Cirkvi. /
Ekonómia. /
Úvod do športovej kinantropológie. /
Diplomový seminár. /
Technická chémia. /
Jatočníctvo. /
Technológia živočíšnych výrobkov /
Technológia živočíšnych výrobkov.