Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
Zrušiť filtre
Doporučené témy: 371.72
Zrušiť filtre
Zobraziť filtre (1)
Doporučené témy: 371.72
  • Channels
  • Dojenie a získavanie kvalitného mlieka. /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Dojenie a získavanie kvalitného mlieka. /

Výroba kvalitného mlieka /

Výživa dojníc a kvalita mlieka. /

Technológia mlieka. II, (Spracovanie mlieka) /

Rozhodnutia manažéra pre zvýšenie kvality mlieka. : Zborník prednášok zo školenia s medzinárodnou účasťou spojeného s workshopom. Nitra, 27.-28.11.2001.

Milk quality. /

Speňažovanie mlieka v roku 1996. : Zborník z odborného seminára. /

STN 57 0538: 1995, Stanovenie teploty tuhnutia mlieka pomocou mliečnych kryoskopov.

Nové podmienky speňažovania mlieka v roku 1997. : Zborník z odborného seminára. /

Fyziológia získavania mlieka a anatómia vemena. /

Mlieka v homeopatickej praxi : klinická materia medika s prípadmi /

Strojové dojenie kráv a kvalita mlieka /

Manažérske postupy pri výrobe mlieka /

STN EN ISO 8381: 2002 (57 0545), Potraviny na výživu dojčiat na báze mlieka. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 8381:2000).

Zariadenia na dojenie, chladenie a osetrovanie mlieka /

Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov. /

Technologicko ekonomické problémy a východiská výroby a spracovania mlieka : zborník z konferencie.

Aplikácia ELISA testov na detekciu falšovania mlieka a syrov /

Život bez mlieka / : dokonalý sprievodca pre mliečne alergie, laktózovú intoleranciu a stravu bez kazeínu /

Praktické cvičenia z hygieny mlieka a mliečných výrobkov /

Technológia mlieka I (chémia) : návody na cvičenia /

Autor: Foltys, V.

Dojenie a získavanie kvalitného mlieka. /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky