Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Hygiena alimentorum 20. :
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Hygiena alimentorum 20. :

Hygiena alimentorum 21. : Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Zborník prednášok a posterov. /

Hygiena alimentorium 19 : kvalita potravín z pohľadu výrobnej a kontrolnej činnosti : zborník prednášok a posterov /

Hygiena alimentorum 18. : Zborník prednášok a posterov. Medzinárodná konferencia, Košice, 22.-24.9.1997. /

Hygiena potravín /

Hygiena potravín /

Hygiena potravín /

Všeobecná hygiena potravín /

Hygiena výživy. 2. časť., Hygiena potravín. /

Hygiena a sanitácia vo vinárstve /

Bezpečnosť a hygiena potravín /

Technológia `99. : 6. medzinárodná konferencia, Bratislava, 8.-9.9.1999. Zborník prednášok. 2. diel.

Všeobecná hygiena a analýza potravín /

Hygiena alimentorum : zborník prednášok z celoštátnej konferencie : 20.-21.5.1986 7 Ekológia v súvislosti s výrobou mlieka a mliečnych produktov

Hygienické minimum pro pracovníky v konzervárnách /

Všeobecná hygiena potravín /

Cvičenia z hygieny potravín /

Hygiena a technológia spracovania sladkovodných a morských rýb /

Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych. /

Vybrané kapitoly verejného zdravotníctva. VI, Hygiena výživy a zdravie /

Hygiena alimentorum. 11 : zborník prednášok z celoštátnej konferencie : Starý Smokovec, 22.-23.5.1990

Autor: Bystrický, Pavel

Hygiena alimentorum 20. : Jubilejná medzinárodná konferencia 7.-9.9.1999 Košice. Zborník prednášok a posterov. /

Správna výrobná prax v potravinárskom priemysle a službách a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP). /

Hygiena alimentorum 21. : Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Zborník prednášok a posterov. /

Meat hygiene and technology. /

Veterinary examination of slaughter animals. /

Hygiena alimentorium 19 : kvalita potravín z pohľadu výrobnej a kontrolnej činnosti : zborník prednášok a posterov /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky