Hygiena alimentorum 21. : Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Zborník prednášok a posterov. /
Hygiena alimentorium 19 : kvalita potravín z pohľadu výrobnej a kontrolnej činnosti : zborník prednášok a posterov /
Hygiena alimentorum 18. : Zborník prednášok a posterov. Medzinárodná konferencia, Košice, 22.-24.9.1997. /
Hygiena potravín /
Všeobecná hygiena potravín /
Hygiena výživy. 2. časť., Hygiena potravín. /
Hygiena a sanitácia vo vinárstve /
Bezpečnosť a hygiena potravín /
Technológia `99. : 6. medzinárodná konferencia, Bratislava, 8.-9.9.1999. Zborník prednášok. 2. diel.
Všeobecná hygiena a analýza potravín /
Hygiena alimentorum : zborník prednášok z celoštátnej konferencie : 20.-21.5.1986 7 Ekológia v súvislosti s výrobou mlieka a mliečnych produktov
Hygienické minimum pro pracovníky v konzervárnách /
Cvičenia z hygieny potravín /
Hygiena a technológia spracovania sladkovodných a morských rýb /
Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych. /
Vybrané kapitoly verejného zdravotníctva. VI, Hygiena výživy a zdravie /
Hygiena alimentorum. 11 : zborník prednášok z celoštátnej konferencie : Starý Smokovec, 22.-23.5.1990
Hygiena alimentorum 20. : Jubilejná medzinárodná konferencia 7.-9.9.1999 Košice. Zborník prednášok a posterov. /
Správna výrobná prax v potravinárskom priemysle a službách a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP). /
Meat hygiene and technology. /
Veterinary examination of slaughter animals. /