Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Hygiena alimentorum 20. :
Search for more channels:

Similar Items: Hygiena alimentorum 20. :

Hygiena alimentorum 21. : Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Zborník prednášok a posterov. /

Hygiena alimentorium 19 : kvalita potravín z pohľadu výrobnej a kontrolnej činnosti : zborník prednášok a posterov /

Hygiena alimentorum 18. : Zborník prednášok a posterov. Medzinárodná konferencia, Košice, 22.-24.9.1997. /

Hygiena potravín /

Hygiena potravín /

Hygiena potravín /

Všeobecná hygiena potravín /

Hygiena výživy. 2. časť., Hygiena potravín. /

Hygiena a sanitácia vo vinárstve /

Bezpečnosť a hygiena potravín /

Technológia `99. : 6. medzinárodná konferencia, Bratislava, 8.-9.9.1999. Zborník prednášok. 2. diel.

Všeobecná hygiena a analýza potravín /

Hygiena alimentorum : zborník prednášok z celoštátnej konferencie : 20.-21.5.1986 7 Ekológia v súvislosti s výrobou mlieka a mliečnych produktov

Hygienické minimum pro pracovníky v konzervárnách /

Všeobecná hygiena potravín /

Cvičenia z hygieny potravín /

Hygiena a technológia spracovania sladkovodných a morských rýb /

Technológia pre 1. ročník SPŠ potravinárskych. /

Vybrané kapitoly verejného zdravotníctva. VI, Hygiena výživy a zdravie /

Hygiena alimentorum. 11 : zborník prednášok z celoštátnej konferencie : Starý Smokovec, 22.-23.5.1990

Author: Bystrický, Pavel

Hygiena alimentorum 20. : Jubilejná medzinárodná konferencia 7.-9.9.1999 Košice. Zborník prednášok a posterov. /

Správna výrobná prax v potravinárskom priemysle a službách a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP). /

Hygiena alimentorum 21. : Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Zborník prednášok a posterov. /

Meat hygiene and technology. /

Veterinary examination of slaughter animals. /

Hygiena alimentorium 19 : kvalita potravín z pohľadu výrobnej a kontrolnej činnosti : zborník prednášok a posterov /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs