Stavba výrobných liniek v potravinárskom priemysle /
Manažment zmien v potravinárskom priemysle. /
Prevádzková spoľahlivosť výrobných zariadení v chemickom a potravinárskom priemysle. : 7. medzinárodná konferencia, 12.-14. septembra 2000.
Kvalita potravin.
Cvičenia z hygieny produkcie potravín /
HACCP v praxi : pravidlá hygieny v stravovacích službách podľa požiadaviek EÚ /
25 let socialistického potravinářského průmyslu : [jubilejní sborník] /
Princípy hygieny potravín.
Základy potravinárskych technológií : spracovanie rastlinných a živočíšnych surovín, cereálne a fermentačné technológie, uchovávanie, hygiena a ekológia potravín /
Správna výrobná prax v zariadení spoločného stravovania. /
Úprava potravín a stravovanie /
Przemysl spozywczy.
Správna poľnohospodárska, zberová a výrobná prax liečivých rastlín /
Úvod do hygieny potravin /
Cvičenia z hygieny potravín /
Dlhodobá stratégia udržateľnosti rozvoja slovenského potravinárskeho priemyslu a výhľad spotreby potravín /
Élelmezési iparok. II., Technológia /
Freeze-drying for the food industries. /
Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM. /
Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /
Food sciences & business studies : global - regional - local approach : Visegrad fund /
Untersuchungen zur Prozeßstabilität von Methanfermentationen bei kurzzeitigen Substratstörungen und zur Verwertung biogen-organischer Feststoffe durch anaerobe thermophille Hydrolyse und Versäuerung /
Vplyv reformy SPP a rokovaní WTO na zahraničný agropotravinársky obchod /
Falšovatelia jedla : čo nám potravinárske koncerny klamú do tanierov /
Sanitácia v potravinárstve /
Bulletin Slovenskej poľnohospodárskej akadémie Výskumného ústavu potravinárskeho priemyslu.
Standart : standing for the art of coffee.
Food city /
Správna výrobná prax v potravinárskom priemysle a službách a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP). /
Green food : an A-to-Z guide /
Nevíte, co jíte : jak vás klame potravinářský průmysl /
Trebišovský potravinár : orgán ZO KSS, ZV ROH a podnikového riaditeľstva pri Potravinárskom kombináte, n. p. v Trebišove.
Handbook of hygiene control in the food industry /
Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /
Bezpečnosť a hygiena potravín /
Bezpečnosť a kontrola potravín /
Hygiena potravín /
Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /
Laboratórne analýzy z hygieny potravín /
Všeobecná hygiena potravín /
Nakupujte hlavou, varte srdcom /
Hygienické minimum pro pracovníky v konzervárnách /
Selén ako biogénny prvok /
Výživou ke zdraví /
Health safety aspects of foodstuffs /
STN EN 1388-1: 2001 (72 5530), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Kremičitanové povrchy Časť 1 Stanovenie uvoľňovania olova a kadmia z keramických výrobkov
STN EN 1388-2: 2001 (72 5530), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Kremičitanové povrchy Časť 2 Stanovenie uvoľňovania olova a kadmia z kremičitanových povrchov s výnimkou keramických výrobkov
Hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - repetitórium /
Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /
Senzometrika a IT v potravinárstve : návody na cvičenia PBL /
Zdravotná bezpečnosť potravín /
Súbor aproximačných nariadení vlády pre oblasť živočíšnych produktov. Doplnok č. 1
Potravinový kódex: Hlbokozmrazené potraviny a zmrazené potraviny. Potraviny ošetrené ionizujúcim žiarením. Zásady správnej hygienickej praxe
Hygiena alimentorum 20. : Jubilejná medzinárodná konferencia 7.-9.9.1999 Košice. Zborník prednášok a posterov. /
Hygiena alimentorum 21. : Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Zborník prednášok a posterov. /
Meat hygiene and technology. /
Veterinary examination of slaughter animals. /
Hygiena alimentorium 19 : kvalita potravín z pohľadu výrobnej a kontrolnej činnosti : zborník prednášok a posterov /