Kategorizácia pohostinských prevádzkarní a ubytovacích zariadení s platnými hygienickými predpismi.
Hygienické predpisy a kategorizácia v pohostinstve a hotelierstve.
Zmrzlinové variácie : [ovocné, krémové, zbožňované] /
Hygienické aspekty soukromého podnikání /
Zmrzlina. Nápoje, dezerty, zmrzlinové torty. /
Nová kategorizácia ubytovacích zariadení s platnými hygienickými predpismi.
Výrobné systémy v rastlinnej výrobe /
Nový zákon o ochrane spotrebiteľa pri podomovom a zásielkovom predaji s dôvodovou správou.
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach : lahôdkarská výroba, cukrárska výroba, výroba zmrzliny a predaj v predajných automatoch /
Dutch sanitation solutions for tailormade quality of living worldwide : rural: "Do it yourself no-mix toilets" : urban: "dry toilets when water is in short supply" : high-tech: "biofuel from wastewater".
Nové smery vo výrobných technológiách III : zborník referátov z medzinárodnej konferencie, Prešov, 25.-26.6.1998 /
Výroba a výrobné faktory /
Metodika navrhovania distribuovaných výrobných systémov pre PLM /
Výrobná technika /
Projektování automatických výrobních procesů : speciální technologie /
Hygienicko-epidemiologický režim zubní a ortodontické ordinace /
S nosom od zmrzliny /
Technológia výroby papiera /
Teória konvenčných technológií /
Teória obrábania /
Programovanie priemyselných robotov KUKA /
Tučnota, jej prevencia a liečba /
Hygienické zásady pri výrobe a predaji zmrzliny. /
Technika pre automatizované výrobné systémy /
Matematika. II /
Robotické bunky /
Tibor Šalát (1926-2005) /
Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky /
Štátny zdravotný ústav Slovenskej republiky. /
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /
Starostlivosť o mladú generáciu /
Hygiena výživy /
Hygiena životného prostredia /
Preventívne lekárstvo. /
Hygiena 1. : Hygiena - úvod do problematiky. Hygiena životného prostredia. Učebnica pre stredné zdravotnícke školy. /
Hygiena 2. : Hygiena výživy. Hygiena detí a mládeže. Učebnica pre stredné zdravotnícke školy. /
Hygiena 3. : Preventívne pracovné lekárstvo. Ochrana zdravia pred ionizujúcim žiarením. Učebnica pre stredné zdravotnícke školy. /
Akčný plán pre životné prostredie a zdravie obyvateľov Slovenskej republiky 2. /
National environmental and health action plan for the Slovak Republic 2. /