Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Štátny zdravotný ústav Slovenskej republiky. /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Štátny zdravotný ústav Slovenskej republiky. /

Štátny geologický ústav Dionýza Štúra.

Štátny ústav pre kontrolu zvieracích nákaz v bývalom Československu a jeho prínos pre dnešok /

VUKOV - Výskumný ústav kovopriemyslu v Prešove /

Akadémia Policajného zboru Slovenskej republiky. : Základná informácia. /

Pamätnica pri príležitosti 60. výročia založenia Štátneho pedagogického ústavu (1947-2007) : (zborník) /

Štátny okresný archív v Trnave. /

Telekomunikačný úrad Slovenskej republiky. /

Ročenka 2002 = Annual report 2002 /

Telekomunikačný úrad Slovenskej republiky. Správa o činnosti 1999. /

Archeologický ústav SAV /

Štátny ústav pre zveľaďovanie živností v Martine : (95. výročie vzniku a 80. výročie uvedenia do života) /

Plán hlavných úloh na rok 2002. /

Štátny znak Slovenskej republiky. : Slovensko - križovatka Európy. /

Akadémia Policajného zboru v Bratislave. : Publikácia vydaná k 5. výročiu založenia Akadémie Policajného zboru v Bratislave. /

Zdravotný stav obyvateľstva Slovenska /

Czech hydrometeorological institute. /

Ústav pamäti národa : informačný sprievodca.

Divadelný ústav 1961-2011 : [50 rokov] /

Ročenka 1998. Výskumný ústav zváračský. /

Ročenka 1999. Výskumný ústav zváračský. /

Autor: Rovný, Ivan

Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky /

Hygienické zásady pri výrobe a predaji zmrzliny. /

Štátny zdravotný ústav Slovenskej republiky. /

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Starostlivosť o mladú generáciu /

Hygiena výživy /

Hygiena životného prostredia /

Preventívne lekárstvo. /

Hygiena 1. : Hygiena - úvod do problematiky. Hygiena životného prostredia. Učebnica pre stredné zdravotnícke školy. /

Hygiena 2. : Hygiena výživy. Hygiena detí a mládeže. Učebnica pre stredné zdravotnícke školy. /

Hygiena 3. : Preventívne pracovné lekárstvo. Ochrana zdravia pred ionizujúcim žiarením. Učebnica pre stredné zdravotnícke školy. /

Akčný plán pre životné prostredie a zdravie obyvateľov Slovenskej republiky 2. /

National environmental and health action plan for the Slovak Republic 2. /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky