Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Princípy hygieny potravín.
Search for more channels:

Similar Items: Princípy hygieny potravín.

Cvičenia z hygieny potravín /

Laboratórne analýzy z hygieny potravín /

Laboratórne analýzy z hygieny potravín /

Hygiena potravín /

Hygiena potravín /

Hygiena potravín /

Všeobecná hygiena potravín /

Vzorkovanie potravín /

Ochorenia z potravín /

Bezpečnosť a kontrola potravín /

Ochorenia z potravín /

Bezpečnosť a hygiena potravín /

Správna výrobná prax v potravinárskom priemysle a službách a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP). /

Senzory kvality potravín. /

Všeobecná hygiena a analýza potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Senzorická analýza potravín /

Všeobecná hygiena potravín /

Hygienické minimum pro pracovníky v konzervárnách /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs