Hygiena výživy /
Hygiena výživy. 2. časť., Hygiena potravín. /
Hygiena 1. : Hygiena - úvod do problematiky. Hygiena životného prostredia. Učebnica pre stredné zdravotnícke školy. /
Hygiena výživy a nutriční epidemiologie /
Vybrané kapitoly verejného zdravotníctva. VI, Hygiena výživy a zdravie /
Hygiena výživy a stravovania /
Hygiena výživy pre verejné zdravotníctvo /
Hygiena 3. : Preventívne pracovné lekárstvo. Ochrana zdravia pred ionizujúcim žiarením. Učebnica pre stredné zdravotnícke školy. /
Hygiena živočíšnej výroby 2. /
Hygiena živočíšnej výroby 1. /
Hygiena životného prostredia /
Hygiena /
Hygiena detí a mládeže : vysokoškolská učebnica /
Hygiena potravín /
Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /
Hygiena výživy a stravovania : návody na cvičenia - repetitórium /
Všeobecná hygiena potravín /
Hygiena pre farmaceutov /
Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky /
Hygienické zásady pri výrobe a predaji zmrzliny. /
Štátny zdravotný ústav Slovenskej republiky. /
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /
Starostlivosť o mladú generáciu /
Preventívne lekárstvo. /
Hygiena 2. : Hygiena výživy. Hygiena detí a mládeže. Učebnica pre stredné zdravotnícke školy. /
Akčný plán pre životné prostredie a zdravie obyvateľov Slovenskej republiky 2. /
National environmental and health action plan for the Slovak Republic 2. /