Food animal pathology and meat hygiene /
Hygiene of poultry, eggs, fish, and game. /
Hygiene in food processing /
Maso a masné výrobky /
Handbook of hygiene control in the food industry /
Developments in meat science 5. /
Meat Hygiene /
Animal hygiene. /
Hygiena výživy. 2. časť., Hygiena potravín. /
Pigs raised for meat. : Situation and outlook report. March 1998. /
Pigs raised for meat. : Situation and Outlook Report (April 1997). /
Pigs raised for meat. : Situation and outlook report (september 1996). /
Hygienické minimum pro pracovníky v konzervárnách /
Hygiena potravín /
Všeobecná hygiena potravín /
Cvičenia z hygieny potravín /
Compendium of hygiene /
Vybrané kapitoly verejného zdravotníctva. VI, Hygiena výživy a zdravie /
Hygiena alimentorum 20. : Jubilejná medzinárodná konferencia 7.-9.9.1999 Košice. Zborník prednášok a posterov. /
Správna výrobná prax v potravinárskom priemysle a službách a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP). /
Hygiena alimentorum 21. : Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Zborník prednášok a posterov. /
Meat hygiene and technology. /
Veterinary examination of slaughter animals. /
Hygiena alimentorium 19 : kvalita potravín z pohľadu výrobnej a kontrolnej činnosti : zborník prednášok a posterov /