Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkarských výrobkov. : Aspiky. Ochutené maslá. Majonézy. Drezingy a nálevy. Omáčky. Cestá. Faše krémy, peny... /
Receptúry studených pokrmov. : Praktická príručka pre spoločné stravovanie a domácnosti. /
Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní z medzinárodnej gastronómie. /
Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní. : Moderná príručka receptúr typických pre slovenskú a medzinárodnú kuchyňu. /
Zborník receptúr pekárenských výrobkov : staré technológie výroby : recepty používané v minulom storočí : recepty dodávateľov prípravkov : umelecké pekárske a cukrárske diela : torty a výrobky z karamelu /
Receptury s technologickými postupy.
Technológia pre 1. ročník učebného odboru cukrár /
Nové druhy cukrárskych výrobkov : príloha prevádzkového zpravodajstva.
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach : lahôdkarská výroba, cukrárska výroba, výroba zmrzliny a predaj v predajných automatoch /
Sladké sviatky : jedinečné recepty, ktoré ešte nemáte!
Zázrak jménem propolis. : Léčení propolisem a jinými včelími produkty. /
Stroje a zariadenia 2 pre učebný odbor 2964 2 cukrár /
Stroje a zariadenia : pre 2. ročník učebného odboru 2964 2 cukrár /
Stroje a zariadenia pre 3. ročník učebného odboru 2964 2 cukrár /
Stroje a zariadenia 1 : pre učebný odbor 2964 2 cukrár /
Praescriptiones magistrales /
Dortománie : svět pečení & zdobení.
Receptúry diétnych pokrmov /
Receptúrna propedeutika. /
Receptúrna propedeutika : učebnica pre lekárske fakulty /
Receptury polotovarů pokrmů /
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach II. diel
Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní : moderná príručka receptúr typických pre slovenskú a medzinárodnú kuchyňu /
Receptúry polotovarů /
Nové receptúry cukrárskych polovýrobkov a výrobkov. : Cestá - hmoty. Šľahané hmoty - korpusy. Plnky. Polevy. Modelovacie hmoty. Upravené výrobky a prísady. Výrobky... /
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach I. diel
Technológia pre 1. ročník stredných odborných učilíšť učebný odbor kuchár-čašník. /
Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia /
Rostoucí úloha marxismu-leninismu a ideologický boj /.
Mladá kuchárka. /
Receptúry teplých pokrmov /