Vzdelávanie dospelých vo fáze prechodu z profesného života do dôchodku - zapojenie sa a zodpovednosť
A near electoral majority of pensioners: prospects and policies /
Profesionálna vnučka /
Dôchodková situácia obyvateľstva a formovanie spotrebiteľských zvyklostí v transformujúcej sa ekonomike Slovenska. /
Aging: retirement, leisure and work in Canada. /
Tretí vek : mesačník pre spoluobčanov tretieho veku.
Tretí vek.
The position of the elderly in Slovakia. /
Aktívny spôsob života ľudí dôchodkového veku. : Rešerš výberová. /
Klinické a sociálne aspekty ošetrovania starších ľudí. : Učebné texty. /
Pripravujem sa do školy : úlohy pre šikovné deti /
Flexibilný prechod do dôchodku - metodológia integrácie generácií. /
Do dôchodku mladý a bohatý : ako získať majetok a nikdy oň neprísť /
Pripravujeme sa na písanie : predlohy, vyfarbovanie, cvičenia /
Mikrocenzus 1992 /
Bilancia spoločenského produktu a národného dôchodku /
Pripravujeme šaláty. /
Pripravujeme kuracinu. /
Technológia pre 3. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl, učebný odbor cukrár.
Výživa pre stredné odborné učilištia 3. a 4. ročník študijného odboru čašník, servírka 1. ročník učebného odboru kuchár - čašník /
Náuka o výžive pre 2. a 3. roč. OU a UŠ, učebné odbory kuchár a kuchár-čašník /
Potraviny a nápoje pre stredné odborné učilištia, 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka, 1. a 2. ročník učebného odboru kuchár-čašník, 1. ročník učebného odboru potravinárska výroba. 1 /
Potraviny a nápoje 1. : Pre stredné odborné učilištia 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka... /
Pripravujeme sa do dôchodku. /
Ekonomika a organizácia pohostinstva : učebný text pre OU a UŠ, učebné odbory 1551 - kuchár, kuchárka, 1552 - čašník, servírka, ... /
Výživa pre stredné odborné učilištia 3. a 4. ročník študijného odboru čašník, servírka... /
Potraviny a nápoje 2 pre stredné odborné učilištia... /
Potraviny a nápoje 2 pre stredné odborné učilištia 3. a 4. ročník študijného odboru čašník, servírka ... /
Potraviny a nápoje 1 pre stredné odborné učilištia 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka ... /
Aktuálne problémy racionalizácie výživy a nové progresívne prístupy k ich riešeniu : zborník odborného seminára /
Potraviny a nápoje pro 1. ročník učebního oboru potravinářská výroba... /
Neodkladné situácie v kardiológii : prehľad pre klinickú prax /
Technológia pre 3. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl, učebný odbor cukrár 1204 /
Technológia výroby jedál a nápojov 3. Racionalizácia a optimalizácia výživy a výroby pokrmov