Estland. : Marktchancen und praktische Tips. Ein Handbuch für Geschäftspraxis und Investitionen mit umfangreichem Adressteil.
25 let socialistického potravinářského průmyslu : [jubilejní sborník] /
Potraviny : legislatíva a prax potravín : odborný štvrťročník pre potravinárov.
Przemysl spozywczy.
Élelmezési iparok. II., Technológia /
Freeze-drying for the food industries. /
Konkurencieschopnosť potravinárskeho priemyslu podľa metódy PAM. /
Technológia pre 2. ročník SPŠ potravinárskych /
Technológia pre 4. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /
Základy potravinárskych technológií : spracovanie rastlinných a živočíšnych surovín, cereálne a fermentačné technológie, uchovávanie, hygiena a ekológia potravín /
Die Gründung der Republik Estland und das Ende des "Einen und unteilbaren Rußland" : die Petrograder Front des Russischen Bürgerkriegs 1918-1920 /
Handbook of hygiene control in the food industry /
Stavba výrobných liniek v potravinárskom priemysle /
Food city /
Automatic control of food and biological processes. /
Návrh reštrukturalizácie potravinárskeho priemyslu podľa jednotlivých odvetví. /
STN EN 12393-3: 2001, (56 0024) Beztukové potraviny. Multireziduálne metódy na stanovenie rezíduí pesticídov plynovou chromatografiou Časť 3 Stanovenie a potvrdzujúce skúšky
STN EN 12393-1: 2001, (56 0024), Beztukové potraviny. Multireziduálne metódy na stanovenie rezíduí pesticídov plynovou chromatografiou Časť 1 Všeobecné ustanovenia
STN EN 12393-2: 2001, (56 0024), Beztukové potraviny. Multireziduálne metódy na stanovenie rezíduí pesticídov plynovou chromatografiou Časť 2
Eesti tööstus 1996.