Technologie masa /
Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov malej pernatej zveri : (vedecká monografia) /
Spracovanie mäsa pre 3. ročník SOU učebného odboru mäsiar a údenár /
Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník SOU učebného odboru mäsiar a údenár /
Fiziko-chimičeskije svojstva syr´ja i produktov glinozemnogo proizvodstva /
Vo vode.
Kontrol` v uslovijach rynočnoj ekonomiki. /
Vplyv záťažových situácií na kvalitu mäsa ošípaných. /
Šľachtenie ošípaných na mäsovú úžitkovosť a kvalitu mäsa. : Zborník zo 4. medzinárodnej konferencie konanej 17.8.1993.
Kvalita hydinového mäsa. /
Zákon o finančnej kontrole a audite : komentár /
Zákon Slovenskej národnej rady č. 418/1991 Zb. o štátnej kontrole
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /
Moderní systémy řízení jakosti. : Quality management. /
Zodpovednosť za výrobok v Európskej únii /
Materiál, tepelné spracovanie, kontrola kvality /
Multilingual illustrated dictionary of aquatic animals and plants.
Novelizovaný potravinový kódex. : Hydinové a králičie mäso.
Quality handbook for composite materials. /
SPC methods for quality improvement. /
Kontrol´ proizvodstva produktov iz vodnogo syr´ja : učebnik /