Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Chémia potravín. /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Chémia potravín. /

Chémia potravín. /

Chémia potravín /

Analýza potravín : Cvičenia /

Chemie potravin /

Experimenty v chemickom a potravinárskom laboratóriu /

Chémia potravín /

Analýza potravín. /

Mikrobiológia potravín /

Chémia potravín /

Mikrobiológia potravín /

Mikrobiológia potravín /

Chemické experimenty s vybranými potravinami - virtuálne laboratórium /

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba. 3. časť /

Chemie der menschlichen Nahrungs- und Genussmittel. Erster Band, Chemische Zusammensetzung der menschlichen Nahrungs- und Genussmittel /

Chemie der menschlichen Nahrungs- und Genussmittel. Zweiter Band, Die menschlichen Nahrungs- und Genussmittel, ihre Herstellung, Zusammensetzung und Beschaffenheit, nebst einem Abriss über die Ernährungslehre /

Chemie der menschlichen Nahrungs- und Genussmittel. Dritter Band, Untersuchung von Nahrungs-, Genussmitteln und Gebrauchsgegenständen. I. Teil, Allgemeine Untersuchungsverfahren

Chemie der menschlichen Nahrungs- und Genussmittel. Dritter Band Untersuchung von Nahrungs-, Genussmitteln und Gebrauchsgegenständen. 2. Teil Die tierischen und pflanzlichen Nahrungsmittel

Zloženie potravín a potravinových surovín /

Laboratórium z mikrobiológie potravín : skriptá na cvičenia /

Špeciálna mikrobiológia. /

Autor: Takácsová, Mária

Chémia potravín. /

Chémia potravín. /

Autor: Pribela, Alexander, 1928-

Chémia potravín. /

Analýza potravín : cvičenia /

Rukoväť konzervárenského technológa /

Chémia potravín. /

Analýza potravín. /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky