Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Možnosti ovplyvňovania kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. /
Search for more channels:

Similar Items: Možnosti ovplyvňovania kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. /

Hodnotenie surovín rastlinného pôvodu /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín : (vedecká monografia) /

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu /

Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Zloženie potravín a potravinových surovín /

Kulinárska encyklopédia : viac než 1000 potravín, surovín a prísad /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Bezpečnosť potravín /

Kontrola kvality potravín /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Workshop Chemická neškodnosť potravín. : Súhrn prednášok, Bratislava, 8.11.2002.

Sprievodca pravidlami určovania a osvedčovania pôvodu tovaru v medzinárodnom obchode /

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu. /

Výroba zdravotne neškodných potravín. : Učebné texty pre dištančné štúdium a ostatné formy vzdelávania. /

Pôvod vesmíru. /

Původ vesmíru. /

Author: Muchová, Zdenka

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Výroba zdravotne neškodných potravín. : Učebné texty pre dištančné štúdium a ostatné formy vzdelávania. /

Hodnotenie a využitie rastlinných produktov. /

Možnosti ovplyvňovania kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. /

Technológie spracovania cereálií. /

Author: Frančáková, Helena

Študijná príručka 2009-2010 /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Študijná príručka 2012/2013 /

Študijná príručka 2013-2014 : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre /

Voda, úprava a použitie vo výžive ľudí /

Význam dormancie jačmeňa sladovníckeho na kvalitatívne parametre sladu : (monografia) /

Študijná príručka 2010/2011 /

Študijná príručka 2011/2012 /

Agronomická fakulta. : Študijná príručka 1997/98. /

Hodnotenie a využitie rastlinných produktov. /

Študijný program 1999/2000. : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre - Agronomická fakulta. /

Študijný program 2000/2001. : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre - Agronomická fakulta. /

Požiadavky na kvalitu rastlinných produktov pri nákupe. /

Študijná príručka 2014/2015 : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva ; [zostavili: Ján Tomáš, Helena Frančáková].

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Sladovníctvo a pivovarníctvo /

Sladovníctvo a pivovarníctvo /

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Študijná príručka 2007-2008 /

Študijná príručka 2008-09 /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs