Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Možnosti ovplyvňovania kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Možnosti ovplyvňovania kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. /

Hodnotenie surovín rastlinného pôvodu /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín : (vedecká monografia) /

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu /

Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Zloženie potravín a potravinových surovín /

Kulinárska encyklopédia : viac než 1000 potravín, surovín a prísad /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Bezpečnosť potravín /

Kontrola kvality potravín /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Workshop Chemická neškodnosť potravín. : Súhrn prednášok, Bratislava, 8.11.2002.

Sprievodca pravidlami určovania a osvedčovania pôvodu tovaru v medzinárodnom obchode /

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu. /

Výroba zdravotne neškodných potravín. : Učebné texty pre dištančné štúdium a ostatné formy vzdelávania. /

Pôvod vesmíru. /

Původ vesmíru. /

Autor: Muchová, Zdenka

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Výroba zdravotne neškodných potravín. : Učebné texty pre dištančné štúdium a ostatné formy vzdelávania. /

Hodnotenie a využitie rastlinných produktov. /

Možnosti ovplyvňovania kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. /

Technológie spracovania cereálií. /

Autor: Frančáková, Helena

Študijná príručka 2009-2010 /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Študijná príručka 2012/2013 /

Študijná príručka 2013-2014 : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre /

Voda, úprava a použitie vo výžive ľudí /

Význam dormancie jačmeňa sladovníckeho na kvalitatívne parametre sladu : (monografia) /

Študijná príručka 2010/2011 /

Študijná príručka 2011/2012 /

Agronomická fakulta. : Študijná príručka 1997/98. /

Hodnotenie a využitie rastlinných produktov. /

Študijný program 1999/2000. : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre - Agronomická fakulta. /

Študijný program 2000/2001. : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre - Agronomická fakulta. /

Požiadavky na kvalitu rastlinných produktov pri nákupe. /

Študijná príručka 2014/2015 : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, Fakulta biotechnológie a potravinárstva ; [zostavili: Ján Tomáš, Helena Frančáková].

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Sladovníctvo a pivovarníctvo /

Sladovníctvo a pivovarníctvo /

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Študijná príručka 2007-2008 /

Študijná príručka 2008-09 /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky