Aspekty informačných technológií v sektore prvovýroby a spracovania mlieka na Slovensku /
Speňažovanie mlieka v roku 1996. : Zborník z odborného seminára. /
Nové podmienky speňažovania mlieka v roku 1997. : Zborník z odborného seminára. /
Technológia mlieka. II, (Spracovanie mlieka) /
Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /
Aplikácia ELISA testov na detekciu falšovania mlieka a syrov /
Technológia mlieka I (chémia) : návody na cvičenia /
Dojenie a získavanie kvalitného mlieka. /
Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /
STN 57 0538: 1995, Stanovenie teploty tuhnutia mlieka pomocou mliečnych kryoskopov.
Rozhodnutia manažéra pre zvýšenie kvality mlieka. : Zborník prednášok zo školenia s medzinárodnou účasťou spojeného s workshopom. Nitra, 27.-28.11.2001.
Výživa dojníc a kvalita mlieka. /
Fyziológia získavania mlieka a anatómia vemena. /
Mlieka v homeopatickej praxi : klinická materia medika s prípadmi /
Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov. /
Manažérske postupy pri výrobe mlieka /
STN EN ISO 8381: 2002 (57 0545), Potraviny na výživu dojčiat na báze mlieka. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 8381:2000).
Rozvojový program výroby a spracovania liečivých, aromatických a koreninových rastlín v Slovenskej republike. : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou, Agroinštitút Nitra, 29. november 2000. /
Praktické cvičenia z hygieny mlieka a mliečných výrobkov /
Život bez mlieka / : dokonalý sprievodca pre mliečne alergie, laktózovú intoleranciu a stravu bez kazeínu /