Výrobné a marketingové prístupy k vertikále hydiny a hydinových výrobkov : monografia /
Drůbež a drůbeží pochoutky /
Novelizovaný potravinový kódex. : Hydinové a králičie mäso.
Použitie pamajoránovej silice a probiotík pri produkcii kurčacieho mäsa /
Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny /
Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov malej pernatej zveri : (vedecká monografia) /
Jatočná kvalita hydinového a králičieho mäsa : studijní zpráva /
Vplyv záťažových situácií na kvalitu mäsa ošípaných. /
Misa Mäsa /
Šľachtenie ošípaných na mäsovú úžitkovosť a kvalitu mäsa. : Zborník zo 4. medzinárodnej konferencie konanej 17.8.1993.
Jatočná hodnota a topografická kvalita mäsa ošípaných plemena biela ušľachtilá /
Technologie masa /
Jídla z jehněčího a skopového masa /
SEPI "T". Kvalita.
Pochúťky a misy z hydiny : ako varí majster kuchár František Janata /
Kuře pokaždé jinak /
Hygiene of poultry, eggs, fish, and game. /
Lahodná hydina a divinové hody : uvaríte za 30 minút /
Fakulta a kvalita. : (Oblasť vzdelávania). /
Spracovanie mäsa pre 3. ročník SOU učebného odboru mäsiar a údenár /
Základy cytológie. /
Základy molekulárnej biológie. /
Funkčná morfológia epitelov vajcovodu a maternice kravy /
Kvalita hydinového mäsa. /
Funkčná morfológia epitelov vajcovodu a maternice kravy. /