Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Hodnotenie surovín rastlinného pôvodu /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Hodnotenie surovín rastlinného pôvodu /

Možnosti ovplyvňovania kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Hodnotenie surovín živočíšneho pôvodu. /

Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín : (vedecká monografia) /

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu. /

Oceňovanie ložísk nerastných surovín. /

Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu /

Kulinárska encyklopédia : viac než 1000 potravín, surovín a prísad /

Ložiská nerastných surovín - genetické typy. /

Vyhľadávanie a prieskum ložísk nerastných surovín. /

Ložiska a průmyslové typy nerostných surovin. /

Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad /

Sprievodca pravidlami určovania a osvedčovania pôvodu tovaru v medzinárodnom obchode /

Vplyv ťažby nerastných surovín na životné prostredie. /

Laboratórne metódy výskumu nerudných surovín. /

Tovaroznalectvo potravinárskeho tovaru. /

Zloženie potravín a potravinových surovín /

Autor: Bajči, Pavol

Skladování a zpracování rostlinných produktů : 2. díl

Hodnotenie surovín rastlinného pôvodu /

Základy potravinárskej výroby : technológia-cukrovarníctvo pre 11. ročník dvanásťročných stredných škôl (2. ročník stredných všeobecnovzdelávacích škôl) : pokusné učebné texty /

Cukrová repa. /

Skladování a zpracování rostlinných produktů : 1. díl

Základy potravinárskej výroby : technológia-cukrovarníctvo pre 11. ročník DSŠ : pokusné učebné texty /

Základy potravinárskej výroby : technológia-cukrovarníctvo pre 2. roč. stredných všeobecnovzdelávacích škôl /

Skladování a zpracování rostlinných produktů. 1. část.

Skladování a zpracování rostlinných produktů. 2. část.

Základy potravinárskej výroby. Technológia - cukrovarníctvo pre 11. ročník dvanásťročných stredných škôl. Pokusné učebné texty.


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky