Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Jedlá zo sóje, sojových granúl, z iných strukovín a obilnín /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Jedlá zo sóje, sojových granúl, z iných strukovín a obilnín /

Jedlá zo sóje. /

Jedlá zo sóje, iných strukovín a obilnín /

Jedlá zo strukovín a obilnín /

Pochúťky z ryže, strukovín a obilnín /

Jedlá zo zemiakov. : Chutné, lacné, jednoduché i sviatočné. /

Jedlá zo strukovín a sóje /

Technologické zásady pestovania sóje fazuľovej Glycine max (L.) MERRILL /

Jedlá z jedného hrnca. /

Mäsové jedlá. : Z babičkinho receptára. /

Jedlá z mäsa. /

Jedlá na detskú oslavu. /

Jedlá z hydiny. /

Jedlá z rýb. /

Jedlá a predjedlá studenej kuchyne. /

Jedlá a láska. /

Jedlá a pochutiny zo zemiakov. /

Šaláty a studené jedlá. /

Zeleninové jedlá a šaláty. /

Kapor a iné jedlá z rýb. /

Chutné a zdravé jedlá z kukurice.

Autor: Hájková, Mária, 1923-2007

Édeskönyv /

Jedlá pripravené na grile a v tlakovom hrnci.

Chcete si pochutnať? /

Édeskönyv : 830 jól sikerült recept /

Pokrmy připravené na grilu a v tlakovém hrnci /

Édeskönyv : 830 jól sikerült recept /

Jedlá zo sóje, sojových granúl, z iných strukovín a obilnín /

Édeskönyv : 745 jól sikerült recept /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky