Bezpečnosť potravín /
Možnosti ovplyvňovania kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. /
Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /
Ochorenia z potravín /
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /
Workshop on Food and Nutrition : proceedings of a workshop on agricultural potentiality directed by nutritional needs, June 5-9, 1978, Martonvásár /
Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /
Slovník bezpečnosti potravín /
Understanding and measuring the shelf-life of food /
Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín : (vedecká monografia) /
Chémia potravín. /
Analýza potravín. /
Quality and stability of frozen foods : time-temperature tolerance and its significance /
Problematika výživy a produkcie potravín v Slovenskej republike. : Seminár v rámci odbornej časti 8. valného zhromaždenia členov SAPV, Nitra, 13.6.1996. /
Analýza potravín : Cvičenia /
Základy balenia potravín. /
Kontrola kvality potravín /