Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Workshop Chemická neškodnosť potravín. :
Search for more channels:

Similar Items: Workshop Chemická neškodnosť potravín. :

Bezpečnosť potravín /

Možnosti ovplyvňovania kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. /

Bezpečnosť potravín /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Ochorenia z potravín /

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Workshop on Food and Nutrition : proceedings of a workshop on agricultural potentiality directed by nutritional needs, June 5-9, 1978, Martonvásár /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Slovník bezpečnosti potravín /

Understanding and measuring the shelf-life of food /

Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín : (vedecká monografia) /

Chémia potravín. /

Chémia potravín. /

Analýza potravín. /

Quality and stability of frozen foods : time-temperature tolerance and its significance /

Problematika výživy a produkcie potravín v Slovenskej republike. : Seminár v rámci odbornej časti 8. valného zhromaždenia členov SAPV, Nitra, 13.6.1996. /

Analýza potravín : Cvičenia /

Základy balenia potravín. /

Kontrola kvality potravín /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs