Správna výrobná prax v zariadení spoločného stravovania. /
Príručka správnej výrobnej praxe pre zariadenia spoločného stravovania /
Intenzívnejšie v činnosti prevádzkových jednotiek spoločného stravovania. : Zborník.
Koncepčnejšie v transformácii systémov spoločného stravovania. : Zborník prednášok.
Nemčina pre odbory spoločného stravovania. /
Budúcnosť systémov spoločného stravovania - Hľadanie optimálnych ciest a námety na budúci efektívny rozvoj. : Zborník prednášok. Nitra 9.4.1997.
Inovácie v systémoch spoločného stravovania - nové prístupy a námety pre hospodársku prax. : Zborník prednášok z konferencie, Tatranská Lomnica, 7.-8.12.1999.
Povolania v oblasti obchodu a spoločného stravovania. /
Stav a efektívny rozvoj systémov spoločného stravovania - námety pre hospodársku prax i teóriu. : Zborník prednášok z 25. konferencie, Tatranská Lomnica, 5.-6.12.2000.
Angličtina pre prevádzku hotelov a spoločného stravovania. /
Materiálno-technická základňa cestovného ruchu a spoločného stravovania. : Praktikum. /
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach : lahôdkarská výroba, cukrárska výroba, výroba zmrzliny a predaj v predajných automatoch /
Hygiena výživy a stravovania /
Rozvoj podnikateľských aktivít v spoločnom stravovaní. : Aktuálne problémy a cesty ich riešenia. Zborník prednášok.
Remarkable service : a guide ti winning and keeping customers for servers, managers, and restaurant owners. /
Nemčina pre odbory spoločného stravovania /
Ochorenia z potravín /
Hygiene in food processing /
Hygiena v zariadeniach školského stravovania : podmienky prevádzky - prevencia - nevyhnutná dokumentácia /
Hygienické zásady pri výrobe a predaji zmrzliny. /
Podklady pre zavedenie HACCP v zariadeniach spoločného stravovania. 668.-Sk /