Cholesterol v potravinách. /
Náuka o potravinách /
Náuka o potravinách pre 1. ročník hotelových akadémií /
Kalórie a tuky v potravinách. : Tabuľkový prehľad potravín. /
Éčka v potravinách : metodická príručka pre učiteľov chémie : porozumieť, skúmať, experimentovať /
Antioxidanty a oxidačné zmeny tukov v potravinách /
Náuka o potravinách pre 1. ročník hotelových akadémií. /
Aplikácia modelu vektorovo autoagresívnych procesov na analýzu asymetrie medzi hospodárstvom SR a vybranými krajinami strednej Európy. /
Aplikácia modelu vektorovo autoregresívnych procesov na analýzu asymetrie medzi hospodárstvom SR a vybranými krajinami strednej Európy. /
Prehľad výskytu cudzorodých látok v potravinách živočíšneho pôvodu ... v 1. polroku 1991. /
Cizorodé látky v potravinách a surovinách živočišného původu, krmivech a napájecích vodách - situace v roce 1991. /
Prehľad výskytu cudzorodých látok v potravinách živočíšneho pôvodu a krmivách na veterinárnom úseku v Slovenskej republike v roku 1991. /
Éčka v potravinách /
Selén v potravinách.
Vláknina v potravinách.
Konzervujeme ovoce, zeleninu a maso v domácnosti. /
Konzervujeme ovocie, zeleninu a mäso v domácnosti. /
Naše korene v základoch Európy. /
Sväté patrónky Európy /
Nauka o potravinách /
Ekonomika poľnohospodárskych odvetví : cvičenia /
Stratégia potravinovej bezpečnosti Slovenska. : Zborník z medzinárodnej konferencie. /
Svetové poľnohospodárstvo. /
Sebestačnosť v potravinách. : Porovnanie Slovenska s vybranými krajinami Európy a sveta. /
Poľnohospodárstvo Európskej únie v číslach. : Vybraný súbor ukazovateľov. /
Vybrané kapitoly zo svetového poľnohospodárstva. /
Socialistická ekonomická integrácia v poľnohospodárstve /