Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Technológia cukrárskej výroby. /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Technológia cukrárskej výroby. /

Základy ekonómie pekárskej a cukrárskej výroby. /

Stroje a zariadenia v pekárskej a cukrárskej výrobe. /

Cukrár. : Technológia pre 1. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl. /

Cukrár. : Technológia pre 3. ročník SOU učebný odbor 29-64-2 cukrár, cukrárka. /

Cukrár. : Technológia pre 3. ročník SOU učebný odbor 29-64-2 cukrár, cukrárka. /

Cukrár. : Technológia pre 2. ročník SOU učebný odbor 29-64-2 cukrár, cukrárka. /

Cukrár. /

Cukrár : technológia pre 1. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl /

Cukrár : technológia pre 3. ročník stredných odborných učilíšť a učňovských škôl /

Cukrár. : Technológia pre 2. ročník SOU učebný odbor 29-64-2 cukrár, cukrárka. /

Cukrár : technológia pre 2. ročník SOU učebný odbor 29-64-2 cukrár, cukrárka /

Suroviny pre 1. až 3. ročník stredných odborných učilíšť, učebný odbor cukrár, cukrárka. /

Suroviny pre 1. až 3. ročník stredných odborných učilíšť, učebný odbor cukrár, cukrárka. /

Suroviny pre 1. až 3. ročník SOU učebný odbor cukrár, cukrárka /

Technológia rastlinnej výroby. /

Technológia rastlinnej výroby. /

Stroje a zariadenia pre 3. ročník učebného odboru 2964 2 cukrár /

Technológia rastlinnej výroby 2. /

Technológia živočíšnej výroby 1. /

Technológia živočíšnej výroby 2. /

Autor: Szemes, Vojtech

Mikrobiológia 2 pre stredné odborné školy potravinárske /

Mikrobiológia 1 pre stredné odborné školy potravinárske /

Stroje a zariadenia 3 pre učebný odbor 2962 2 pekár /

Stroje a zariadenia 2 pre učebný odbor 2964 2 cukrár /

História slovenského pekárstva /

Mikrobiológia pre stredné odborné školy potravinárske. 2 /

Stroje a zariadenia 2 pre učebný odbor 2962 2 pekár /

Vyznáme sa v E-čkach /

Chlieb náš každodenný /

Zborník receptúr pekárenských výrobkov : staré technológie výroby : recepty používané v minulom storočí : recepty dodávateľov prípravkov : umelecké pekárske a cukrárske diela : torty a výrobky z karamelu /

Slovensko-nemecký nemecko-slovenský stručný slovník pekárskych a cukrárskych výrazov. /

Technológia cukrárskej výroby. /

Stroje a zariadenia v pekárskej a cukrárskej výrobe. /

Stroje a zariadenia : pre 2. ročník učebného odboru 2964 2 cukrár /

Stroje a zariadenia pre 3. ročník učebného odboru 2964 2 cukrár /

Mikrobiológia 1 pre stredné odborné školy potravinárske /

Stroje a zariadenia 1 pre učebný odbor 2962 2 pekár /

Biochémia : učebnica pre stredné odborné školy chemického a potravinárskeho zamerania /

Kontrola kvality potravín /

Stroje a zariadenia 1 : pre učebný odbor 2964 2 cukrár /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky