Základy ekonómie pekárskej a cukrárskej výroby. /
Stroje a zariadenia v pekárskej a cukrárskej výrobe. /
Cukrár. : Technológia pre 1. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl. /
Cukrár. : Technológia pre 3. ročník SOU učebný odbor 29-64-2 cukrár, cukrárka. /
Cukrár. : Technológia pre 2. ročník SOU učebný odbor 29-64-2 cukrár, cukrárka. /
Cukrár. /
Cukrár : technológia pre 1. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl /
Cukrár : technológia pre 3. ročník stredných odborných učilíšť a učňovských škôl /
Cukrár : technológia pre 2. ročník SOU učebný odbor 29-64-2 cukrár, cukrárka /
Suroviny pre 1. až 3. ročník stredných odborných učilíšť, učebný odbor cukrár, cukrárka. /
Suroviny pre 1. až 3. ročník SOU učebný odbor cukrár, cukrárka /
Technológia rastlinnej výroby. /
Stroje a zariadenia pre 3. ročník učebného odboru 2964 2 cukrár /
Technológia rastlinnej výroby 2. /
Technológia živočíšnej výroby 1. /
Technológia živočíšnej výroby 2. /
Mikrobiológia 2 pre stredné odborné školy potravinárske /
Mikrobiológia 1 pre stredné odborné školy potravinárske /
Stroje a zariadenia 3 pre učebný odbor 2962 2 pekár /
Stroje a zariadenia 2 pre učebný odbor 2964 2 cukrár /
História slovenského pekárstva /
Mikrobiológia pre stredné odborné školy potravinárske. 2 /
Stroje a zariadenia 2 pre učebný odbor 2962 2 pekár /
Vyznáme sa v E-čkach /
Chlieb náš každodenný /
Zborník receptúr pekárenských výrobkov : staré technológie výroby : recepty používané v minulom storočí : recepty dodávateľov prípravkov : umelecké pekárske a cukrárske diela : torty a výrobky z karamelu /
Slovensko-nemecký nemecko-slovenský stručný slovník pekárskych a cukrárskych výrazov. /
Technológia cukrárskej výroby. /
Stroje a zariadenia : pre 2. ročník učebného odboru 2964 2 cukrár /
Stroje a zariadenia 1 pre učebný odbor 2962 2 pekár /
Biochémia : učebnica pre stredné odborné školy chemického a potravinárskeho zamerania /
Kontrola kvality potravín /
Stroje a zariadenia 1 : pre učebný odbor 2964 2 cukrár /