Dojenie a získavanie kvalitného mlieka. /
Výživa dojníc a kvalita mlieka. /
Technológia mlieka. II, (Spracovanie mlieka) /
Speňažovanie mlieka v roku 1996. : Zborník z odborného seminára. /
STN 57 0538: 1995, Stanovenie teploty tuhnutia mlieka pomocou mliečnych kryoskopov.
Nové podmienky speňažovania mlieka v roku 1997. : Zborník z odborného seminára. /
Mlieka v homeopatickej praxi : klinická materia medika s prípadmi /
Fyziológia získavania mlieka a anatómia vemena. /
Milk quality. /
Manažérske postupy pri výrobe mlieka /
STN EN ISO 8381: 2002 (57 0545), Potraviny na výživu dojčiat na báze mlieka. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 8381:2000).
Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov. /
Technologicko ekonomické problémy a východiská výroby a spracovania mlieka : zborník z konferencie.
Život bez mlieka / : dokonalý sprievodca pre mliečne alergie, laktózovú intoleranciu a stravu bez kazeínu /
Aplikácia ELISA testov na detekciu falšovania mlieka a syrov /
Technológia mlieka I (chémia) : návody na cvičenia /
Praktické cvičenia z hygieny mlieka a mliečných výrobkov /
Mikrobiologické metody v kontrole jakosti mléka a mlékárenských výrobků. /
Aspekty informačných technológií v sektore prvovýroby a spracovania mlieka na Slovensku /
Potravinový kódex : mlieko a výrobky z mlieka