Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Chlebopečenije :
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Chlebopečenije :

Die Bäckerei : Theorie und Praxis der Brot und Backwarenherstellung /

Lehrbuch der Mechanik. I. Teil.

Ržavčina chlebnych zlakov /

Technologija prigotovlenija pišči.

Zerno chlebnych, bobovych i masličnych kuľtur.

Avtomatizacija prigotovlenija i razdači formovočnoj smesi /

Racionalizacija perevozok chlebnych gruzov.

Die Städtehanse 1280-1418 : Genesis - Strukturen - Funktionen /

Biologija vreditelej chlebnych zapasov.

Biogaz : teorija i praktika /

Osnovy metodov prigotovlenija katalizatorov.

Pobrežie rieky /

Reklama : teorija i praktika /

Nadežnost' : teorija i praktika /

Kalorimetrija : Teorija i praktika /

Elektroliz : teorija i praktika /

Teorija i praktika statistiki.

Teorija i praktika fluorografii.

Teorija i praktika irrigacii.

Brigada prigotovlenija pišči otličnogo kačestva /

Autor: Wernicke, Walter

Chlebopečenije : teorija i praktika prigotovlenija chleba i chlebnych izdelij /

Die Bäckerei : Theorie und Praxis der Brot und Backwarenherstellung /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky