Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Cvičenia z produkcie potravín /
Search for more channels:

Similar Items: Cvičenia z produkcie potravín /

Cvičenia z hygieny produkcie potravín /

Hygiena produkcie potravín /

Hygiena produkcie potravín /

Hygiena produkcie potravín /

Hygiena produkcie potravín /

Cvičenia z hygieny potravín /

Laboratórne cvičenia z hygieny potravín /

Návody na praktické cvičenia z chémie potravín /

Klasifikácia produkcie.

Kvalita produkcie /

Klasifikácia produkcie.

Klasifikácia produkcie.

Klasifikácia produkcie.

Analýza potravín : Cvičenia /

Analýza potravín : cvičenia /

Repetitórium z biológie živočíšnej produkcie. (Pracovný zošit) /

Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /

Laboratórne cvičenia z hygieny vegetabilných potravín a prísad /

Laboratórne cvičenia z hygieny vegetabilných potravín a prísad /

Praktické cvičenia z veterinárneho hygienického dozoru /

Author: Turek, Peter

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Praktické cvičenia z veterinárneho hygienického dozoru /

Cvičenia z hygieny produkcie potravín /

Cvičenia z produkcie potravín /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs